Kerítés fedlap, kerítés fedkő ár Szeged térségében

Kerítés fedlap, kerítés fedkő ár Szeged térségében és Csongrád megyében

A webáruházunkban megrendelhető kerítés fedlapokat és kerítés fedköveket Szegedre és Csongrád megye bármely településére házhoz szállítjuk. Kérjük tekintse meg termék választékunkat és a gyakori vásárlói kérdéseket.

A fedlapokkal kapcsolatos műszaki kérdések!

Hogyan kell kiválasztani a megfelelő méretű fedköveket?

A fedkő és a fedlap méretét úgy célszerű megválasztani, hogy a lábazatról, a falról illetve a pillérről is minden oldalra minimum 4-4 cm-t kilógjon. Tehát egy 20 cm széles lábazatra a 28 cm széles fedkő egy 25 x 25 cm széles pillérre a 33 x 33 cm-es fedkő a megfelelő. Fontos, hogy a szélesség meghatározásánál mindig a burkolt vagy vakolt fal szélességéhez képest számoljuk a 4 cm-es túlnyúlást.

Úgy látom, a honlapon szereplő fedlapok közül egyik mérete sem jó számomra

A honlapon szereplő méretek a műkő kivételével fix méretek. Egyedi szélességű, hosszúságú és kialakítású fedlapokat és fedköveket műkőből tudunk készíteni.  Néhány példa:

Oszlop kivágás kialakítása műkőből
Oszlop kivágás kialakítása műkőből
műkő fedlap derékszögben elkészítve
Műkő fedlap derékszögben elkészítve

 

 

 

 

 

 

Mire való a vízorr?

A vízorr a fedlapok és fedkövek alján kialakított, esővíz elvezetésére való horony. Funkciója, hogy a lefolyó esővíz lecsöppenjen és ne a falon vagy lábazaton folyjon le. Fontos tudni, hogy a vízorr 2 cm-re van a fedlap szélétől kialakítva, ezért is szükséges, hogy a megfelelő szélességű fedlapot válasszuk.

Vízorr kialakítása
Vízorr kialakítása
Lehet vágni a fedlapokat?

A fedkövek vághatóak, általában kővágó vagy gyémántos koronggal, a térkövekhez hasonlóan.  A műköveket méretre gyártjuk, így azokat nem kell vágni.

Ki építi be a fedlapokat?

A fedlapokat beépítése nem igényel speciális ismereteket. Általában kőműves vagy burkoló tökéletesen meg tudja oldani.

Milyen ragasztóval kell rögzíteni a fedlapokat és fedköveket?

Természetesen nem mindegy mivel ragasztjuk le a fedköveket. Alapvetően figyelembe kell venni, hogy kültéren kizárólag fagyálló, flexibilis ragasztó használható.

A ragasztó habarcsnak az alábbi követelményeket kell kielégíteni:

Kiváló deformálódó képesség
Nagy tapadószilárdság
3-15 mm felhordási vastagság

Kiválóan kell tapadnia:

– cement simításokra
– cement vagy mész-cement vakolatokra
– téglafalakra és falazóelemekre
– 4 hónapnál nem régebbi betonra
– a Mapei Keraflex Maxi- t javasoljuk

A fedlapok rendelésével kapcsolatos gyakori kérdések!

Hogyan jelezzem, ha árajánlatot szeretnék kérni?

Árajánlat kéréshez, első lépésként töltse ki az alábbi űrlapot. Kérem, egyszerűen mérőszalaggal mérje meg milyen hosszú és milyen széles szakaszokból áll a lábazat és a pillérek, majd írja be a táblázatba. Ha ezek az adatok nincsenek meg, akkor sincs baj. A beküldött űrlap adatai alapján kollégáink telefonon egyeztetnek Önnel a lehetséges megoldásról.

Mennyibe kerül a megrendelt fedlapok szállítása?

Az áruházban feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás költségét. A rendelés beérkezését követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és pontos szállítási ajánlatot tesznek. A fedkövek és fedlapok legtöbb esetben Euro raklapra vannak csomagolva és a szállítási címen legtöbbször emelő hátfalas járművel történik a szállítás.

Személyesen szeretném átvenni a fedlapokat, van rá lehetőség?

Telephellyel nem rendelkezünk Csongrád megyében, így a személyes átvételt Csongrád megyében nem tudjuk megoldani.

Hogyan tudom kifizetni a megrendelt fedlapokat ?

A rendelés beérkezését követően a szállítási cím ismeretében megadjuk a pontos szállítási költséget és a szállítási időpontját. A szállítási költség írásbeli elfogadása után megküldjük a rendelés értékének megfelelően kiállított díjbekérőt számlát.

A rendelés összegének előre átutalását követően tudjuk indítani a megrendelt termékek kiszállítását vagy gyártását. A számla eredeti példányát postán vagy a szállítással egy időben juttatjuk el.

Mennyi a minimális rendelési mennyiség?

A minimális rendelési mennyiséget mindegyik fedlap típus termék adatlapján feltüntetjük. A raklapos szállítás miatt 2-3 fedlapot gazdaságosan nem tudunk megoldani. Amennyiben utánrendelésről vagy befejező ütem elkészítéséhez szükségesek a fedlapok, úgy természetesen megoldjuk a szállítást.

Hány napon belül történik meg a szállítás?

Áruházunkban forgalmazott fedlapok, fedkövek a folyamatos gyártásnak köszönhetően legtöbbször várakozási idő nélkül vásárolhatóak meg. A kialakult gyakorlat alapján az utalás beérkezését követően 7 napon belül a megrendelt fedkövek leszállítása a megjelölt településére megtörténik.

A műkő fedlapok esetén a megrendeléstől kb. 3 héten belül történik meg a szállítás.

Ki rakodja le a kocsiról a fedlapokat?
A raklapon szállított fedlapokat, raklapemelő villával húzza le a sofőr a teherautóról. A nagy tömeg és méret miatt a gépjármű vezetője a raklapot a gépkocsi kb. 3 méteres környezetében tudja egyedül lerakni. Ha speciálisak a helyi körülmények, pl. még nincs kész a burkolat (vagy rossz állapotú) amin el lehet húzni a raklapemelőt, abban az esetben a sofőr olyan helyre tudja húzni a raklapot, ahol a körülmények ezt lehetővé teszik. A kellemetlenségek elkerülése érdekében az ilyen esetekben szerencsés, segítséget hívni, hogy a fedlapok nehogy az utcán éjszakázzanak.
Emelőhátfalas rakodás
Emelőhátfalas rakodás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.