Horganyzott drótkerítés, műanyag drótfonat árak Budapest térségében díjmentes szállítással

Horganyzott drótkerítés, műanyag drótfonat árak Budapest térségében díjmentes szállítással

Horganyzott drótkerítés és műanyag drótfonat, országos ingyenes házhoz szállítással Budapest és Pest megye területén is akár 72 órán belül.

Horganyzott drótfonat és műanyag drótfonat megrendelését egyszerű e-mail formájában is elfogadjuk, szállítási cím, számlázási cím, mobiltelefonos elérhetőség megadásával. Cégünk nem rendelkezik telephellyel Pest megyében, termékeink minden esetben házhoz szállítással rendelhetőek.

Rendelési feltételek és információk:

A webáruházunkban megrendelhető drótkerítéseket és az egyidejűleg rendelt kiegészítőket Budapest és Pest megye teljes területén díjmentesen szállítjuk házhoz.

A drótfonatokat  100, 120, 150, 175 és 200 cm magasságokban horganyzott kivitelben 1.8 mm huzalvastagságban, zöld pvc bevonattal 1.8/2.5 mm huzalvastagsággal 25 méteres tekercsben raktárról szállítjuk. Ezek a legkedveltebb méretek, de ezektől eltérő kivitelben is gyártunk drótkerítéseket.

Lássuk a leggyakoribb egyedi igényeket és a megoldási lehetőségeket

Tudom, hogy 25 méter egy tekercs, de nekem 35 méterre lenne szükségem.

Alapvetően gond nélkül kivitelezhető. Ahogy jeleztük raktáron 25 méteres tekercseket tartunk, ezért valamivel hosszabb az átfutási idő és az ár fajlagosan lehet valamennyivel magasabb, de ezt minden esetben egyedileg visszaigazoljuk. Érdemes ilyen esetben előre utalással kalkulálni, hiszen ilyenkor már egyedi gyártású termékről beszélünk.

A tüzépen vásárolt drótfonatot már többször szétszedte a kutyám, mit tegyek ?

A drótkerítés egy nagyon jó termék, azonban az elmúlt évtizedek árversenyében egyre silányabb kialakítás számít általánosnak. A 90-es évek előtt jellemzően 52×52 mm szemméretű, legalább 2.3 mm huzalvastagságú drótfonatok készültek. Néhol még látni, rozsdásak, de ezek a fonatok meg tudtak öregedni és úgy összerozsdásodtak mintha a szemek hegesztve lennének. A ma tucatszám árult drótfonatoknak nem lesz ideje megrozsdásodni.
Ha időtálló fonatot keresel amit a kutya nem tud megbontani, akkor legyártjuk neked  2.2 mm vagy 2.5 mm-es huzalvastagságból és fog működni.

Nekem nem felel meg a standard magasság, 135 cm -es drótkerítésre lenne szükségem.

Természetesen van lehetőség egyedi magasságú fonat gyártására 70 cm-300 cm magasságig. Ezeknek az igényeknek a teljesítéséhez át kell állítani a gépeket ezért 100 fm feletti megrendelés esetén tudunk egyedi magasságú fonatokat gyártani. Ahogy a termék képeken is látszik a 65×65 mm-es szemméret esetén kb.  9 cm a szem magassága így 129, 138 cm a közelítő magasság amivel a gyártás után kalkulálni lehet.

Egyedi színben szeretnék drótfonatot vásárolni egy tekercset.

A műanyaggal bevont huzalból gyártott drótfonatok alapvetően sötétzöld Ral 6005 színben készülnek.  500 métert meghaladó rendelés esetén megoldható, hogy a drótfonat egyedi színben kerüljön legyártásra. Ennél kisebb mennyiség esetén, sajnos nem tudjuk megoldani a színes bevonattal rendelkező fonatok gyártását megoldani. Az egyedi színű drótkerítés ára rendszerint magasabb, a sötétzöld terméknél.

A drótkerítések építéséhez minden szükséges kiegészítőt, oszlopokat, huzalokat, feszítőket is tudjuk szállítani.

Műanyag bevonatú sötétzöld drótfonatok ára házhoz szállítva:

Kiegészítők drótfonatos kerítéshez:

Horganyzott drótfonatok ára:

12 446 Ft19 558 Ft
13 335 Ft21 844 Ft
14 986 Ft29 083 Ft
16 891 Ft33 020 Ft
20 320 Ft36 957 Ft