Vakondháló árak Orosháza térségében díjmentes szállítással, vakond elleni védekezés

Vakondháló rögzítő szeg

A vakondháló árak Orosháza térségében és Békés megyében díjtalan országos házhoz szállítással.

Megrendelését egyszerű e-mail formájában is elfogadjuk. Szállítási cím, számlázási cím, mobil telefonos elérhetőség megadásával. A vakondhálóval kapcsolatos bármely kérdése esetén kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-88-428-702 vagy a 06-30-952-1153 telefonszámon.

A vakondháló alapvető előnyei:

– olcsó, végleges megoldás,
– nem pusztítja el a vakondot,
– nem befolyásolja a növények fejlődését,
– könnyen és gyorsan fektethető,
– gyepszőnyeg alá is beépíthető,
– beépítés után megnő a gyep terhelhetősége

Vakondháló árak Orosháza térségében és Békés megyében házhoz szállított áraink utánvéttel történő fizetéssel ingyenes szállítással:

Vakond elleni hálók

A tápanyag dús nedves talajban fejlődő növények mellett gyorsan szaporodnak a növényi kártevők, férgek és giliszták melyek a vakond számára fontos táplálék forrást jelentenek. A vakond elleni védekezés legbiztosabb módja, ha a táplálék után fúró vakondot fizikailag akadályozzuk meg abban, hogy a járataiban felhalmozott földet a felszínre túrja.

A vakondháló rendkívül egyszerű megoldás és nem jelent vállalhatatlan költséget. Egyaránt alkalmazható kiskertekben, növénytermesztésben, lakókörnyezetben és sportpályán ráadásul a vakond is életben marad. A vakond elleni védekezés lényege, hogy a vakondot egy erre a célra gyártott, erős, rágásbiztos műanyag vakondháló segítségével elzárjuk azoktól a kerti felületektől, melyeket védeni szeretnénk.

A vakond elleni védekezés – vakondháló telepítése:

Gyepszőnyeg esetén elégséges közvetlenül a gyepszőnyeg alá fektetni. Fontos, hogy a csatlakozó vakondhálót 15-20 cm átfedéssel fektessük és javasoljuk az átfedéseknél méterenként 4 helyen rögzítő szeg alkalmazását az illesztések elcsúszásának megakadályozása érdekében.

A vakondhálón 10 cm vastag humuszterítést célszerű alkalmazni.

Fák, szegélyek, burkolatok, épületek csatlakozásánál a vakondhálót fel kell hajtani. Az átfedésben lefektetett vakondhálón a vakond évek múlva sem tud átásni, ezáltal a felszínen nem lesz nyoma a tevékenységének. Növényeink növekedése zavartalan lesz, a pázsitunk gyönyörű marad és a vakonddal is békében élhetünk.

A vakondhálót Orosháza térségében és Békés megyében díjtalan országos házhoz szállítással és utánvéttel történő fizetéssel 48 órás átfutással tudja webáruházunkban megrendelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.