Szállítás és fizetés

 

Hogyan szállítjuk ki a megrendelt termékeket?

Mennyibe kerül a szállítás?
Törekszünk arra, hogy a legtöbb termékünknél kínáljunk díjmentes házhoz szállítást. A termékek részletes adatlapján mindig feltüntetjük, hogy milyen szállítási feltételt tudunk ajánlani. Ha a termék adatlapján díjmentes szállítást tüntetünk fel, akkor a termék mellett feltüntetett ár házhoz szállítva értendő.
Néhány termékünk esetén a díjtalan házhoz szállítást a minimális rendelési mennyiség elérését követően tudjuk biztosítani, melyről információ az adott termék adatlapján található.
Mikor nem tudunk díjmentes szállítást ajánlani?

Termékeink egy része súlyban és méretben is jelentősen meghaladja a csomagküldésben megszokott dimenziókat. Az ilyen nagy méretű, nagy tömegű termékeket gyakran raklapon, saját fuvareszközzel vagy nehéz teherautókkal gyűjtő fuvarozással szállítjuk.

Ezek jellemzően:

  • Zajvédő elemek
  • Beton és műkő kerítések
  • Kerítés fedlapok és fedkövek
  • beton virágládák
  • táblás és mobil kerítések
  • acél kordonok

A túlméretes termékek esetén a házhoz szállítást a szállítási cím és a rendelt mennyiség ismeretében, egyedi szállítási ajánlat elfogadását követően tudjuk teljesíteni.

Milyen szállítási címre kérhetem a megrendelt termékeket?

Termékeinket bármely magyarországi címre el tudjuk juttatni.

 

Mellyek a lehetséges fizetési módok ?

Fizetés utánvéttel
Ebben az esetben a a terméket akkor kell csak kifizetni, amikor futárunk átadta a megadott szállítási címen.
Utánvéttel történő fizetésre bruttó 300 000.-Ft értékhatárig tudunk lehetőséget biztosítani a díjmentes szállítással rendelhető termékeknél.

Fizetés előre utalással
Ebben az esetben a megrendelt termékekről szállítás előtt kiállítunk egy díjbekérőt. A díjbekérő formailag úgy néz ki mint a számla és minden adatot tartalmaz amit később a számlára is átvezetünk. A díjbekérőt átutalással ( akár netbankból ) vagy bármelyik MKB Bankba a megadott számlaszámra befizetve lehet kiegyenlíteni.
Ahogy a díjbekérőn  szereplő összeg a számlánkra beérkezik, kiállítjuk az Áfa visszaigénylésre alkalmas számlát és kollégáink egyeztetnek a szállítási időponttal kapcsolatban.

Előre utalással történő fizetést szoktunk kérni 300.000.- Ft feletti rendelések, illetve a nagy méretű és egyedi gyártású termékek rendelése esetén.