Olcsó, ideiglenes, de mégis erős, többször felhasználható kerítést keresel?

Az építkezés megkezdésekor az építési terület bekerítésével kapcsolatban két fontos szempont biztosan felmerül. Egyrészt a vagyonbiztonság, a területre beszállított építőanyagok, szerszámok, munkagépek védelme, másrészt a munkaterületre betévedő civilek, gyerekek által elszenvedett balesetek és az ezekből eredő munkaügyi bírság vagy perek elkerülése.

A munkaterület vagy egy elzárt rendezvény területének biztonságára már többféleképpen is megoldható. 

Mobil kerítések
Mobil kerítések

Több hónapon keresztül esetleg éven túl tartó városi építkezések esetén a kivitelezők jellemzően a táblás mobil kerítéseket alkalmazzák. Fontos hangsúlyozni, hogy városban és jellemzően őrzéssel kombinálva. Ami nem csak az építési terület őrzését, hanem a kerítés őrzését is jelenti.

A költségesebb táblás mobil kerítés alternatívájaként egyre gyakrabban használt megoldás a narancssárga színű lyukacsos műanyag háló, más néven az ideiglenes munkavédelmi kerítésháló.

Különösen útépítéseknél, külterületen végzett munkáknál, hosszú nyomvonalaknál, ahol gyakran gépekkel folyik a munka  a mobil táblákkal szemben lényegesen olcsóbb megoldást jelent. Itt jellemzően nincsenek mély munkagödrök, így elsősorban a munkaterület határát jelzi a feltűnő színű háló.

Ideiglenes gyors kerítés műanyag
Ideiglenes gyors kerítés műanyagból

Használata nem helyettesíti a munkavédelmi előírások által megkövetelt egyéb berendezések, eszközök alkalmazását. Ugyanakkor használatával meggátolható a gyalogosok bemászkálása a munkaterületre (szalag, deszka alatt bebújkálás), mely önmagában nyugodtabb és biztonságosabb munkavégzést szavatol.

 

 

 

A munkavédelmi gyorskerítés ára, díjtalan szállítással:

Többet olcsóbban
15 748 Ft
Többet olcsóbban
19 812 Ft
Többet olcsóbban
22 352 Ft
Többet olcsóbban
26 289 Ft