Olcsó, ideiglenes, de mégis erős, többször felhasználható kerítést keresel?

Az építkezés megkezdésekor az építési terület bekerítésével kapcsolatban két fontos szempont biztosan felmerül. Egyrészt a vagyonbiztonság, a területre beszállított építőanyagok, szerszámok, munkagépek védelme, másrészt a munkaterületre betévedő civilek, gyerekek által elszenvedett balesetek és az ezekből eredő munkaügyi bírság vagy perek elkerülése.

Több lehetőség is van az ideiglenes elkerítésre. A költségesebb táblás mobil kerítés alternatívájaként egyre gyakrabban használt megoldás a narancssárga színű lyukacsos műanyag háló, más néven az ideiglenes munkavédelmi kerítésháló, mely rendkívül gyorsan telepíthető.

A többféle magassággal kapható munkavédelmi kerítésháló 100 cm magas illetve a 120 cm magas verziói elsősorban közlekedési pályák, felújításánál váltak be. Itt jellemzően nincsenek mély munkagödrök, így elsősorban a munkaterület határát jelzi a feltűnő színű háló.

A 150 és 180 cm magasságú hálók azonban már jelentős akadályt képviselnek, ezért széles körben használható mély és magasépítéseken is. A költséghatékony megoldás mellett a a háló alkalmazása egyéb kézzelfogható előnyökkel is jár:

 

  • Pillanatok alatt felállítható
  • Szegelhető, kapcsozható,
  • Erős nem tépi szét a szél
  • Olcsó, könnyen szállítható
  • Sokszor felhasználható

A munkavédelmi gyorskerítés ára, díjtalan szállítással:

Használata nem helyettesíti a munkavédelmi előírások által megkövetelt egyéb berendezések, eszközök alkalmazását. Ugyanakkor használatával meggátolható a gyalogosok bemászkálása a munkaterületre (szalag, deszka alatt bebújkálás), mely önmagában nyugodtabb és biztonságosabb munkavégzést szavatol.