Te is fel tudod szerelni, műanyag kerítések és hálók.

Szélfogó és árnyékoló hálók, műanyag kerti rácsok, agrár és kertben használható praktikus termékek.

Kedvező áron megrendelhetőek, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, esztétikusak, felszerelésük szakember segítsége nélkül is könnyedén elvégezhető.

Ha nyár akkor kerti parti, napozás, fürdés a medencében. A legjobb időszak a pihenésre és a szórakozásra. A gondtalan szórakozás megzavarására azonban kiválóan alkalmas egy folyton leskelődő szomszéd vagy az arra járók folyamatos kiváncsiskodása. Ilyen esetben nem szükséges 2 méteres kőfalat emeltetnünk vagy megvárni, mire növényeink elérik a szükséges magasságot. Tetszetős műanyag árnyékoló meglévő kerítésre, erkély vagy terasz korlátra szerelésével azonnal megszüntethető a belátás.

Napjainkban gyakran foglalkozunk az időjárás szélsőségeivel. Léteznek olyan termékek, amivel a negatív hatások egy része csökkenthető. A szélfogó rács oszlopra állítva (vagy meglévő kerítésre szerelve) a szél sebességét a rács magasságának négyszeres távolságáig 50 %-kal, nyolcszoros távolságáig 33 %-kal csökkenti anélkül, hogy légörvénylést okozna a széltörö előtti és mögötti területeken. A szélfogó rács üvegházaknál és fóliasátraknál alkalmazva jelentős hőenergiát takarít meg, magánházaknál pedig növeli a komfortérzetet és védelmet nyújthat a növények, valamint a kerti berendezések számára.

Terasz, homokozó, medence, kerti sarok, stb. időszakos, esztétikus árnyékolására, járművek védelmére, kempingezéshez ajánlunk többféle, szintén egyszerűen kifeszíthető árnyékoló hálót.

Kerteken belül, területek gyors elválasztásához szintén jól használhatók a műanyag kerti rácsok. Felszerelésük nem igényli a drótfonatok egy részénél szükséges vezérdrótok alkalmazását, műanyag szalaggal rögzíthetők, ollóval is méretre váhatóak.

Társasházak jelentős részénél az erkélykorlát kialakítása a gyermek szempontjából ugyan biztonságos, azonban a kisebb gyermek játokok, cumi, labda leesését nem tudja megakadályozni. Sűrű szövésű műanyag erkélyrács felszerelésével gyorsan és egyszerűen megoldhatjuk ezt a problémát.

A műanyag termékek alkalmazása egyre elterjedtebb a mezőgazdaságban és a kiskertekben. Létezik védőháló, melyet a gyümölcsösök, főként szőlő- és zöldség-veteményekre kiterítve hatásosan alkalmazhatunk madárkár elleni védelemre. A rombusz szemformájú háló könnyen kiteríthető, ez a hálószem típus megnehezíti a madarak leszállását a hálóra, ezáltal nyújt védelmet a termések számára.

Nagy segítséget és költségmegtakarítást jelent a fácántartóknak