Ausztriában is utálnak kerítést festeni .

Már itthon is rendelhető három különböző stílusban az Ausztriában kedvelt alumínium család.

Az alumínium zártszelvényekből, speciális profilokból, variálható oszlopsapkákból összeállított kerítések és kapuk porfestés során nyerik el végleges megjelenésüket.

A rendszernek három különböző stílust képviselő tagja van:

A Madera típusú kerítés leginkább a lécezett fakerítéshez hasonlít, a deszkaprofil az alumínium tartóprofilhoz rejtett szegecseléssel kerül rögzítésre. Formája letisztult, a variálhatóságot a többféle választható oszlopsapka, a különböző szélességű deszkaprofil, a kerítés és kapuformák valamint az egyedi fényezés biztosítja. Igény szerint fahatású porlakkozás is választható.

A Belle típusú kerítés megjelenését a hosszirányban bordázott csőprofil határozza meg. A kétféle átmérővel választható csőprofil az alumínium tartóprofilhoz rejtett szegecseléssel kerül rögzítésre. A formák, az oszlopsapkák és a fényezés variálásával kifejezetten exkluzív kialakítás is összeállítható. Gyakran alkalmazott megoldás ennél a típusnál, hogy az oszlopsapka és a csőprofil eltérő színű fényezést kap.

A Rhodos típusú kerítés a kovácsoltvas alumíniumból készült megfelelője. Szinte valamennyi elem, pálca, dísz, ami a kovácsoltvasnál előfordul, itt is választható, ezért gyakorlatilag korlátlan a variálhatóság. Természetesen ennél a típusnál sem kell aggódnunk a rozsda miatt.

Valamenyi típus esetén kerítés, kapu és korlát is rendelhető azonos stílusban. A termékekre díjtalan helyszíni felmérést követően tudunk pontos árajánlatot adni. A termékeket a megrendelést követő 6-8 héten belül kiszállítjuk és beszereljük. Ön pedig hosszú évekre az utca egyik legszebb, legtartósabb kerítésének tulajdonosa lesz.