Fa vagy fém kerítés, pro és kontra

Fa kerítések és kapuk természetes szépsége mellé webáruházunkban egyedülálló garancia és szolgáltatás kapcsolódik.

 A fa az egyik  legősibb építőanyag, könnyű megmunkálhatósága és természetes megjelenése miatt napjainkban is töretlen népszerűsége. A korszerű felületkezelési és gyártási eljárásoknak köszönhetően anyagban, színben és formában kimeríthetetlen a választék.

A beltéri, faszerkezetek, burkolatok és fakorlátok hosszú élettartamuk alatt jellegzetes, meleg hangulatot és nyugalmat sugároznak. A faszerkezetek, fakerítések, fakapuk szépsége folyamatos odafigyeléssel a kertben is fenntartható. Minél finomabb megmunkálású a faszerkezet, annál jobban megfigyelhető rajta az idő múlása.

A Kerítésmester webáruházban kemény fából készített fakapukat, fakerítéseket és fakorlátokat vásárolhat. Termékeinket elemenként és készre szerelve, telepítéssel is megvásárolhatja, a fakapuk is automatizálhatóak.

Minden fából készült termékünkre 2 év garanciát nyújtunk apróbetűs részek és kifogások nélkül. Termékeink megjelenése kb. 3-6 évig megfelel az átadáskori állapotnak, ezt követően azonban elkerülhetetlen az újra festés.

Az asztalos minőségű fakapuk, fakerítések, fakorlátok házilag elvégzett felújító festésének minősége és élettartama gyakran meg sem közelíti a gyárból kikerülő termékét. Az első balul sikerült otthoni festést követően az évenkénti kerítés festés nem kevés pénzbe és szabadidőbe kerül.

Ha úgy látja, hogy kerítésének felületkezelését fel kell újítani, akkor kérjük, jelezze felénk és elvégezzük a gyári csiszolást és felületkezelést, melyre ismételten érvényes lesz garanciánk. Természetesen a leszerelést, automatika lekötését és a szállítást is megoldjuk amennyiben szükséges. Szolgáltatásunk csak a nálunk vásárolt fatermékekre vonatkozik.