Hogy építs igényes kutyakennelt saját és kedvenced örömére?

Könnyen telepíthető, szép kutyakennel. Kényelmes és biztonságos a kutya és a család számára is.

Különösen elgondolkodtató, hogy a kutyaharapás leggyakrabban a kutya gazdáját vagy a családtagokat éri. A probléma általában a kutyatartásban keresendő, mert nem minden kutyatartó veszi komolyan azt, hogy a kutya tartása komoly felelősséggel jár.

Az elmúlt évben többször is hangos volt a média tragikus kimenetelű kutyatámadásoktól. Természetes viselkedés részéről, hogy a kutya őrzi az élőhelyét, a tárgyait (zsákmányát) és védi a társait. A túl kicsi élettér és az elégtelen foglalkozás fokozza az agresszivitást.

Az is előfordulhat, hogy a kutyát megviseli, ha az eddig gyermektelen pár kedvencét háttérbe szorítja az újszülött. Bármi is legyen az ok: a családunk, vendégeink vagy telephelyünkön megforduló partnereink biztonsága, a balesetek megelőzése érdekében a kutya biztonságos és a kutya számára is elegendő életteret adó kényelmes elkülönítése rendkívül fontos.

A kutya kifutó elkészítésének gyors és igényes módját kínálja az általunk forgalmazott rendszer, melyből kb. 36 m2 alapterületű kennel építhető. A rendszer tartalmazza a kerítésoszlopokat, egyszárnyú kaput és a szükséges rögzítő elemeket. A kutyakifutó méretei ennek megfelelően változtathatóak. Bármely más méretű kifutó összeállításának esetén kérjük forduljon munkatársainkhoz.