Kerítés fedlap, kerítés fedkő ár Zalaegerszeg térségében

Kerítés fedlap, kerítés fedkő ár Zalaegerszeg térségében és Zala megyében

A webáruházunkban megrendelhető kerítés fedlapokat és kerítés fedköveket Zalaegerszegen és Zala megye bármely településére házhoz szállítjuk. Kérjük tekintse meg termék választékunkat és a gyakori vásárlói kérdéseket.

Rendelhető kerítés fedlapok és fedkövek árakkal

A fedlapokkal kapcsolatos műszaki kérdések!

A fedkő és a fedlap méretét úgy célszerű megválasztani, hogy a lábazatról, a falról illetve a pillérről is minden oldalra minimum 4-4 cm-t kilógjon. Tehát egy 20 cm széles lábazatra a 28 cm széles fedkő egy 25 x 25 cm széles pillérre a 33 x 33 cm-es fedkő a megfelelő. Fontos, hogy a szélesség meghatározásánál mindig a burkolt vagy vakolt fal szélességéhez képest számoljuk a 4 cm-es túlnyúlást.

A honlapon szereplő méretek a műkő kivételével fix méretek. Egyedi szélességű, hosszúságú és kialakítású fedlapokat és fedköveket műkőből tudunk készíteni.  Néhány példa:

Oszlop kivágás kialakítása műkőből
Oszlop kivágás kialakítása műkőből
műkő fedlap derékszögben elkészítve
Műkő fedlap derékszögben elkészítve

 

 

 

 

 

 

A vízorr a fedlapok és fedkövek alján kialakított, esővíz elvezetésére való horony. Funkciója, hogy a lefolyó esővíz lecsöppenjen és ne a falon vagy lábazaton folyjon le. Fontos tudni, hogy a vízorr 2 cm-re van a fedlap szélétől kialakítva, ezért is szükséges, hogy a megfelelő szélességű fedlapot válasszuk.

Vízorr kialakítása
Vízorr kialakítása

A fedkövek vághatóak, általában kővágó vagy gyémántos koronggal, a térkövekhez hasonlóan.  A műköveket méretre gyártjuk, így azokat nem kell vágni.

A fedlapokat beépítése nem igényel speciális ismereteket. Általában kőműves vagy burkoló tökéletesen meg tudja oldani.

Természetesen nem mindegy mivel ragasztjuk le a fedköveket. Alapvetően figyelembe kell venni, hogy kültéren kizárólag fagyálló, flexibilis ragasztó használható.

A ragasztó habarcsnak az alábbi követelményeket kell kielégíteni:

Kiváló deformálódó képesség
Nagy tapadószilárdság
3-15 mm felhordási vastagság

Kiválóan kell tapadnia:

– cement simításokra
– cement vagy mész-cement vakolatokra
– téglafalakra és falazóelemekre
– 4 hónapnál nem régebbi betonra
– a Mapei Keraflex Maxi- t javasoljuk

A fedlapok rendelésével kapcsolatos gyakori kérdések!

Árajánlat kéréshez, első lépésként töltse ki az alábbi űrlapot. Kérem, egyszerűen mérőszalaggal mérje meg milyen hosszú és milyen széles szakaszokból áll a lábazat és a pillérek, majd írja be a táblázatba. Ha ezek az adatok nincsenek meg, akkor sincs baj. A beküldött űrlap adatai alapján kollégáink telefonon egyeztetnek Önnel a lehetséges megoldásról.

Kerítés fedlap ajánlatkérő

Fields marked with an * are required

Az áruházban feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítás költségét. A rendelés beérkezését követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és pontos szállítási ajánlatot tesznek. A fedkövek és fedlapok legtöbb esetben Euro raklapra vannak csomagolva és a szállítási címen legtöbbször emelő hátfalas járművel történik a szállítás.

Telephellyel nem rendelkezünk Zala megyében, így a személyes átvételt Zala megyében nem tudjuk megoldani.

A rendelés beérkezését követően a szállítási cím ismeretében megadjuk a pontos szállítási költséget és a szállítási időpontját. A szállítási költség írásbeli elfogadása után megküldjük a rendelés értékének megfelelően kiállított díjbekérőt számlát.

A rendelés összegének előre átutalását követően tudjuk indítani a megrendelt termékek kiszállítását vagy gyártását. A számla eredeti példányát postán vagy a szállítással egy időben juttatjuk el.

A minimális rendelési mennyiséget mindegyik fedlap típus termék adatlapján feltüntetjük. A raklapos szállítás miatt 2-3 fedlapot gazdaságosan nem tudunk megoldani. Amennyiben utánrendelésről vagy befejező ütem elkészítéséhez szükségesek a fedlapok, úgy természetesen megoldjuk a szállítást.

Áruházunkban forgalmazott fedlapok, fedkövek a folyamatos gyártásnak köszönhetően legtöbbször várakozási idő nélkül vásárolhatóak meg. A kialakult gyakorlat alapján az utalás beérkezését követően 7 napon belül a megrendelt fedkövek leszállítása a megjelölt településére megtörténik.

A műkő fedlapok esetén a megrendeléstől kb. 3 héten belül történik meg a szállítás.

 

A raklapon szállított fedlapokat, raklapemelő villával húzza le a sofőr a teherautóról. A nagy tömeg és méret miatt a gépjármű vezetője a raklapot a gépkocsi kb. 3 méteres környezetében tudja egyedül lerakni. Ha speciálisak a helyi körülmények, pl. még nincs kész a burkolat (vagy rossz állapotú) amin el lehet húzni a raklapemelőt, abban az esetben a sofőr olyan helyre tudja húzni a raklapot, ahol a körülmények ezt lehetővé teszik. A kellemetlenségek elkerülése érdekében az ilyen esetekben szerencsés, segítséget hívni, hogy a fedlapok nehogy az utcán éjszakázzanak.
Emelőhátfalas rakodás
Emelőhátfalas rakodás