WEBÁRUHÁZ

t: [88] 428-702

  

Vakondháló árak Szolnok, vakond elleni védekezés Nyomtatás E-mail

A vakondhálót Szolnok és Jász-Nagykun-Szolnok megyében díjtalan országos házhozszállítással és utánvéttel történő fizetéssel 48 órás átfutással tudja webáruházunkban megrendelni.

Vakondháló árak Szolnok

Vakondháló 100 m2
Vakondháló 200 m2
Vakondháló 300 m2
Vakondháló 400 m2
Vakondháló rögzítő szeg

Megrendelését egyszerű e-mail vagy fax formájában is elfogadjuk. Szállítási cím, számlázási cím, mobil telefonos elérhetőség megadásával. A vakondhálóval kapcsolatos bármely kérdése esetén kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-88-428-702 telefonszámon.

A vakondháló alapvető előnyei:

- olcsó, végleges megoldás,
- nem pusztítja el a vakondot,
- nem befolyásolja a növények fejlődését,
- könnyen és gyorsan fektethető,
- gyepszőnyeg alá is beépíthető,
- beépítés után megnő a gyep terhelhetősége

A tápanyag dús nedves talajban fejlődő növények mellett gyorsan szaporodnak a növényi kártevők, férgek és giliszták melyek a vakond számára fontos táplálék forrást jelentenek. A vakond elleni védekezés legbiztosabb módja, ha a táplálék után fúró vakondot fizikailag akadályozzuk meg abban, hogy a járataiban felhalmozott földet a felszínre túrja.

A vakondháló rendkívül egyszerű megoldás és nem jelent vállalhatatlan költséget. Egyaránt alkalmazható kiskertekben, növénytermesztésben, lakókörnyezetben és sportpályán ráadásul a vakond is életben marad. A vakond elleni védekezés lényege, hogy a vakondot egy erre a célra gyártott, erős pp műanyag vakondháló segítségével elzárjuk azoktól a kerti felületektől, melyeket védeni szeretnénk.

A vakond elleni védekezés -  vakondháló telepítése:

Gyepszőnyeg esetén elégséges közvetlenül a gyepszőnyeg alá fektetni. Fontos, hogy a csatlakozó vakondhálót 15-20 cm átfedéssel fektessük és javasoljuk az átfedéseknél méterenként 3 helyen rögzítő szeg alkalmazását az illesztések elcsúszásának megakadályozása érdekében.

Hagyományos füvesítés esetén szintes átfedéssel, de célszerű 20 cm vastag humuszterítést alkalmazni, hogy egy esetleges későbbi rotálás esetén a vakondháló ne sérüljön.

Fák, szegélyek, burkolatok, épületek csatlakozásánál a vakondhálót fel kell hajtani. Az átfedésben lefektetett vakondhálón a vakond évek múlva sem tud átásni, ezáltal a felszínen nem lesz nyoma a tevékenységének. Növényeink növekedése zavartalan lesz, a pázsitunk gyönyörű marad és a vakonddal is békében élhetünk.

A vakondhálót Szolnok és Jász-Nagykun-Szolnok megyében díjtalan országos házhozszállítással és utánvéttel történő fizetéssel 48 órás átfutással tudja webáruházunkban megrendelni.

 
< Előző   Következő >
Joomla SEF URLs by Artio