WEBÁRUHÁZ

t: [88] 428-702

  

Üzletszabályzat PDF Nyomtatás E-mail


Kerítésmester webáruház üzletszabályzata

Tisztelt Látogatónk / Ügyfelünk !

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Az alábbiakban a Kerítésmester webáruház ( továbbiakban honlap) üzletszabályzatát olvashatja, mely összefoglalja a vásárlási és felhasználási feltételeket továbbiakban (ÁSZF.), mely egyben magyar nyelvű vásárlási szerződés is.  A szerződés összeállításakor maximálisan figyelembe vettük a törvényi előírásokat és a korábbi évek tapasztalatát annak érdekében, hogy ügyfeleink vásárlásaikat alapos információk birtokában bonyolíthassák. Jelen ASZF. a Webáruházak Kft továbbiakban ( Szolgáltató) http://www.keritesmania.hu/ honlapon keresztül  nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél ( a továbbiakban együttesen Felek) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. A  honlapon történő vásárlást  az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások , az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások  egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. szabályozza.

A webáruház üzemeltetője:
Név: Webáruházak Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Rövid név: Webáruházak Kft.
Székhely: 8411 Veszprém - Kádárta, Szövetkezet u 4.
Adószám: 14736359-2-19
Közösségi adószám:HU 14736359
Cégjegyzékszám:19-09-511470 vezetve Veszprémi Járásbíróságnál mint Cégbíróságnál
D-U-N-S szám: 40-121-9242
(8200 Veszprém, Vár u. 19)
Szerződés nyelve : Magyar
Elektronikus elérhetőség: http://www.keritesmania.hu/, Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
telefonszám: 88/428-702 , 30/952-1153
Képviselő: Maczkó Károly ügyvezető

1./Általános információk:
Az alábbi részletezett Általános Szerződési és felhasználási  Feltételek (továbbiakban ÁSZF) egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik, egyrészről a honlap ( http://www.keritesmania.hu/ ) használóira,  (továbbiakban Ügyfél), másrészről a Webáruházak Kft-re (továbbiakban Szolgáltató).  Ennek megfelelően  a termék/ek megrendelésével a Vevő szerződést köt az eladóval, ezáltal felek kinyilvánítják, hogy teljes mértékben elfogadják az ÁSZF-ben foglaltakat az oldal használatára, rendelésre vonatkozóan.

A felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződést írásban foglalt szerződésnek minősül , a Szolgáltató iktatja és annak létrejöttétől fogva  5 évig megőrzi, ezáltal visszakereshető.

Az ÁSZF. létrehozásakor  a Szövetség az Elektronikus Kereskedelem Etikai Kódexében foglalt irányelveket vettük figyelembe. 

A Kódex szövege:
" 1. A kereskedő csak akkor hozhatja nyilvánosságra webáruházát, ha az megfelel minden érvényben lévő jogi szabályozásnak, illetve működését tekintve teljesíti a következő pontokban foglaltakat. [ legalitás elve]
2. A kereskedő vállalja, hogy minden tudásával és eszközével arra törekszik, hogy vásárlói számára maximális kiszolgálást nyújtson, ezzel is eleget téve a vevő centrikus (fogyasztó centrikus) kereskedői magatartás követelményeinek. [ vevőkért elv ]
3. A kereskedő felelősséggel tartozik az általa forgalmazott termékek és/vagy szolgáltatások eredetiségéért, minőségéért, elérhetőségéért, az azokról feltüntetett információk tartalmáért, valamint azért is, hogy a kínálatban szereplő összes termék és/vagy szolgáltatás mindenkor elérhető/megvásárolható legyen. [ tartalmi elv ]
4. A kereskedő, a saját webáruházában szereplő adatok beszerzését saját erőforrásaiból valósítja meg; szigorúan elítélendő a webáruházak tartalmának, adatainak, működési elveinek jogtalan másolása, lopása. [ egyediség elve ]
5. A kereskedő maximálisan köteles betartani az adatkezelési elvekre vonatkozó törvényi előírásokat, így köteles gondoskodni a vásárlói (partnerei) által szolgáltatott személyes információk biztonságáról. [adatkezelés elve]
6. A kereskedőnek jogában áll termékeit és/vagy szolgáltatásait, az eladás ösztönzése érdekében reklámozni, tilos azonban a reklámokban valótlant, és/vagy megtévesztőt állítania, különös tekintettel arra, ha ezzel a vásárlóját megtévesztené, anyagilag károsítaná. [tisztesség elve] ".


2./Rendelési információk:
A webáruházban megvásárolható termékeket írásban lehet megrendelni:

- Online regisztrációt követően a kosár használatával,
- E-mail ( Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. ) vagy telefonon a (88) 428 702 számon
- 8411 Veszprém, Szövetkezet utca 4. alatti székhelyünkön személyesen.

A termékek átvétele házhoz szállítással lehetséges, vagy rendkívüli esetben (néhány termékcsoport esetén) előre egyeztetve veszprémi átvétel is lehetséges.

Bemutatóterem és ügyfélszolgálati iroda elérhetőségei:
Webáruházak Kft
8411 Veszprém, Szövetkezet u 4.
Nyitvatartási idő : munkanapokon 8-16 óráig
Telefon: +36(88) 428 702 , 30/952-1153
Weboldal: http://www.keritesmania.hu/
E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.


3./Termékinformáció
A Szolgáltató mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Termékleírásaink a gyártók által megadott technikai adatok és a vásárlói tapasztalatok alapján folyamatosan fejlődnek. A termékről készült fényképeket a rendelkezésre álló technológiai korlátok keretein belül a legmagasabb minőségben törekszünk bemutatni, azonban  a fotó és a késztermék közötti árnyalatnyi eltérés előfordulhat, melyért felelőséget nem tudunk vállalni.

A monitoron megjelenő kép digitális lefényképezése jelentősen megváltoztatja a monitoron megjelenő eredeti színeket !! A termékeket veszprémi bemutató termünkben előzetes bejelentkezést követően személyesen is megtekinthetik.

A gyártóknak jogukban áll a termékeik műszaki adatait módosítani, illetve a gyártmányokat is megszüntetni minden előzetes bejelentés nélkül. Bár a lehető legnagyobb körültekintéssel járunk el a termékek adatainak feltüntetésénél, hibákat mi is követünk el. Ha hibát talál valamelyik termék leírásánál, kérjük, szíveskedjen felénk jelezni a problémát.

4./Megrendelések és  árajánlatok, levelek feldolgozása:
A beérkező megrendeléseket, árajánlat kéréseket levelek feldolgozását munkaidőben 8-16 óráig végezzük, azonban rendszerünk éjjel-nappal fogadja a beérkező megrendeléseket és érdeklődéseket.  A munkaidőn túl érkező rendeléseket, érdeklődéseket a beérkezést követő munkanapon dolgozzuk fel.

Az online rendelés menetét itt találja.

Szolgáltató az Ügyfél megrendelésének megérkezését követően köteles az Ügyfél részére a vásárlást elektronikus úton ( e-mail ) visszaigazolni. Amennyiben az Ügyfél regisztrált vásárló a honlapról automatikusan visszaigazolást kap a megrendelés beérkezéséről.  A megrendelés beérkezését követően visszaigazoljuk írásban (e-mail ) a szállítás várható időpontját, mellyel létrejön a vásárlási szerződés. Amennyiben a Szolgáltató a megrendelés beérkezését követően  48 órán belül ( a munkaszüneti napok nem számítanak bele) nem értesíti írásban az Ügyfelet a szállítás várható időpontjáról az Ügyfél mentesül az ajánlati kötöttség alól és a vásárlási szerződés nem jön létre.

A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha az Ügyfél a megrendeléshez szükséges adatokat ( termék egyértelmű megjelölése, szállítási és számlázási adatok, telefonszám ) hiánytalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért és késedelemért a Szolgáltatót felelőség nem terheli.

A megrendelés teljesítéséhez szükséges egyeztetés írásban, ( e-mail ) történik. Kérjük olyan e-mail címet adjanak meg a levelezéshez melyet csak Önök használnak és rendszeresen ellenőriznek. Ingyenes levelező rendszerek közül a Gmail, a Freemail rendszerint probléma nélkül működik, a Citromail és a Vipmail, stb. rendszerek esetén gyakran tapasztalunk problémát.

A megrendeléseket rendszerint 5 munkanapon belül teljesítjük, egyedi gyártású termékek esetén 2-6 hetes szállítási határidők jellemzőek a termék jellegétől függően, melyről a termékek adatlapja ad bővebb tájékoztatást. Mindent elkövetünk hogy ne forduljon elő, azonban fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések előzetes egyeztetést követő visszautasítására , részben vagy teljes egészében.  Eladó a termék adatlapján szereplő szállítási határidőtől eltérő szállítási időpontot  is visszaigazolhat, melyről e-mailben köteles az Ügyfelet tájékoztatni.

5./Árak, fizetési módok
A honlapon megadott eladási árak magyar Forintban vannak megadva, tartalmazzák az általános forgalmi adót és az egyéb közterheket. A termékeink szállítási költségei termék kategóriánként változik, a rendelés lezárása előtt minden esetben egyeztetésre kerül.

Néhány termékcsoport esetén a termék mellett nem tüntettünk fel árakat. Ezekkel a termékekkel kapcsolatban kérjük árajánlatért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ilyen termékek például a mediterrán kerítésrendszerek, beton kerítések, korlátok, kordonok, parkolásgátlók, és kapumozgató automatikák, stb.
Szolgáltatónak jogában áll árait módosítani, azonban rendeléskor mindig azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a http://www.keritesmania.hu/ honlapon szerepel. Szolgáltató a rendelés beérkezése és a kifizetés közötti esetleges árcsökkentés miatt nem vállal felelőséget.

Vásárlóink számára kétféle fizetési módot tudunk felajánlani.
- Utánvéttel történő fizetéssel bruttó 300.000 Ft értékhatárig van lehetőség.

- Előre utalás számla ellenében, melyet bruttó 300.000 Ft feletti vásárlás, beton és műkő termékek, zajvédő elemek, kapunyitók és parkolásgátlók vásárlása esetén alkalmazunk.

- Rendkívüli esetekben a két fizetési mód kombinálható előzetes egyeztetés alapján. Pl egy 630.000.- Ft értékű vásárlás fizethető két részletben 330.000.- Ft előreutalással és 300.000.-Ft utánvéttel.

A termékek ára a termék adatlapján feltüntetett szállítási és fizetési feltétellel értendő ezért online vásárlás esetén kérjük minden esetben  a termék adatlapján szereplő fizetési feltételt válasszák. 
Előre utalás esetén a vásárlásról előlegbekérőt állítunk ki, ez alapján történik a termék eladási árának bekérése. Kérjük az átutalásnál a kiegyenlítésre kerülő számla sorszámát írják a közlemény rovatba ( pl. Web-1523. sz. számla kiegyenlítése ).  Előlegbekérő és nélkül kérjük semmilyen összeget ne utaljanak bankszámlánkra !!

6./Szállítás, áruátvétel
A honlapon vásárolt termékeket bármely magyarországi címre  futárszolgálat segítségével szállítjuk házhoz.  A megrendelt termékek szállítása minden esetben előzetes írásbeli értesítés alapján, arra a címre történik, amely a rendelésnél megadásra kerül.
Kérjük a szállítási címet és időpontot úgy határozzák meg, hogy az áruátvétel időpontjában munkanapokon 8-17 óráig a futárnak lehetősége legyen az áru átadására. Amennyiben a szállító nem talál a kézbesítés helyén senkit, telefonon veszi fel a kapcsolatot a címzettel és még egy alkalommal díjmentesen megkísérli a kézbesítést. Ezért fontos, hogy olyan telefonszámot adjon meg a megrendelésnél, amelyen az átvevő személy elérhető.
Amennyiben a második kézbesítés is sikertelen akkor a terméket visszaszállítják hozzánk azonban a visszaszállítás költsége a vevőt terheli.
Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az egyeztetett szállítási határidőket  betartsa. Mindazonáltal Szolgáltatót nem terheli felelősség a közúti szállítás során történt, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy az Ügyfél által vagy egy előre nem látható események okozta késedelemért.

Rendeléseket elfogadunk Szlovákia területéről is, azonban ez erre vonatkozó árakat és feltételeket a http://www.ploty-zahrady.com/ honlap tartalmazza.

Szállítási módok és költségek:


 • Termékeink jelentős részénél kínálunk díjmentes házhoz szállítást melyről minden esetben a termék részletes adatlapja nyújt tájékoztatást. Néhány termék esetén a díjmentes szállítás feltétele a minimális rendelési mennyiséget elérő volumen vásárlása.
  A díjmentes szállítás esetén a termék mellett feltüntetett ár bruttó, leszállított ár melyen felül semmilyen jogcímen nem fizet az Ügyfél. Ezek jellemzően tekercses hálók, árnyékolók, drótfonatok, rendszerben vásárolt kerítések stb.


 • Termékeink szállítási költsége egyedi ajánlat adás alapján történik, mely súly alapú raklapos szállítást jelent. Ezeknél a termékeknél a megrendelést megelőzően tételes árajánlatban kerül részletezésre a szállítási költség. A megrendelés befogadása kizárólag azt követően lehetséges ha az Ügyfél a megajánlott szállítási költséget írásban elfogadta.

  A raklapos szállítás költsége három tételből  tevődik össze:
  • raklapköltség: bruttó 3.556 Ft / raklap
  • szállítási költség mely 14.097.- Ft / raklap. Az EUR raklapokon szállított termékek esetében a raklapcserére lehetőséget biztosítunk.
  • Abban az esetben ha a szállítási cím behajtási engedély köteles körzetben található sajnos a kerület által meghatározott behajtási költséget is érvényesítjük.

Fontos tudnivalók a csomagok átvételével kapcsolatban:

Utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelt termék/termékek ellenértékét a futárszolgálat alkalmazottjának kell  kifizetni, a szelvényen feltüntetett érték alapján, ezért kérjük a szállítás egyeztetett időpontjára biztosítsák a szükséges mennyiségű készpénzt.
Az Ügyfél hibájából másodszor is sikertelen kézbesítés esetén ennek tényéről értesítjük az Ügyfelet. Amennyiben az Ügyfél ismételt kézbesítést kér a korábbi kézbesítés sikertelenségéből felmerült költségek megtérítését ( a termék jellegétől függően , előzetesen egyeztetve) az ismételt továbbítás esetén felszámítjuk.
 A küldemény átvételekor a kézbesítő alkalmazottjának jelenlétében kérjük ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a küldemény sérült és nincs hozzá mellékelve a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük azonnal értesítsen bennünket . Szállító nem vállal felelősséget a szállítás, továbbítás útján történő károkért. Ezért amennyiben a termék sérülten érkezik , mindenképpen javasoljuk kárfelvételi jegyzőkönyv felvételét.

7./ Jótállási, garanciális információk
Termékeinkre gyártótól függetlenül 12 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a termék rendeltetésszerű használat mellett a jelzett időponton belül meghibásodik kérjük az ASZF: 2. pontjában megadott ügyfélszolgálati elérhetőségeken jelezze ügyfélszolgálatunkon a hibát, ahol a termék jellegének megfelelően bővebb segítséget tudunk nyújtani. Amennyiben a meghibásodott termék visszaküldésére kerül sor úgy annak visszaszállítási költsége a vevőt terheli. Az esetleges garanciális problémák intézése illetve a  meghibásodott termék átvételének helye Veszprém, Szövetkezet u 4. sz alatti telephelyünkön történik.

Az Ügyfél által megadott méretek alapján legyártott egyedi termékek esetén - amennyiben a termék hibás a gyártási idők figyelembe vételével soron kívül cseréljük. A részünkre visszaküldött küldeményt nem áll módunkban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt.

8./A vásárlástól való elállás joga
Az Ügyfél megrendelése során  a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül ( 14. munkanapon is) élhet 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A rendelet értelmében az Ügyfél a megadott határidőn belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől és visszaküldheti a terméket. Az elállás joga személyes átvétel esetén is gyakorolható.

 A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállás jogát olyan termék megrendelése esetén, amelyet az ő utasításai alapján, vagy kifejezett kérésére állítottunk elő.

 Az Ügyfél az alábbi termékek  vásárlása esetén nem gyakorolhatja a vásárlás az elállás jogát:
Személyre szabott árajánlat alapján gyártott kerítések és kapuk
Egyedi méret alapján gyártott vagy importált hálók és mászókötelek
Műkő kerítésfedlapok és műkő kerítésrendszer, beton termékek
Színes kerítésfalazó rendszer ( egyedi import)
A termék részletes adatlapján egyedileg importált, vagy csak rendelésre szállított termékek
Az elállási jog korlátozásáról a  Szolgáltató a megrendelés visszaigazolásában minden esetben tájékoztatja az Ügyfelet.
Az egyéb feltételeket a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet tartalmaz.

9./Elállási jog alkalmazása a gyakorlatban
Az Ügyfél elállási szándékát az ÁSZF. 2 pontjában részletezett ügyfélszolgálati elérhetőségeken jelezheti a Szolgáltatónak. Az elállási jog gyakorlása a termék visszaküldésének költsége az Ügyfelet terheli, ennek megfelelően a utánvéttel érkező csomagokat  a Szolgáltató nem veszi át. A visszaküldött csomagok ellenőrzését dokumentáljuk a későbbi viták elkerülése érdekében. A Szolgáltató  követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.  Egyeztetést követően az ügyfél által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatérítjük.
Panaszok és elállás jogának bejelentése  az ÁSZF. 2. pontjában feltüntetett ügyfélszolgálati elérhetőségeken lehetséges.

10./Adatkezelés, személyes adatok védelme
Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával az Ügyfél teljes körű felelősséget vállal azért, hogy az általa megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek.

Az Ügyfél által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális európai és nemzeti törvénynek megfelelően. Az Ügyfél bármikor jogosult regisztráció során helytelenül rögzített adatainak törlésére / módosítására illetve kérheti a Szolgáltatótól a megadott adatok törlését vagy módosítását.

Szolgáltató az Ügyfél adatait bizalmasan kezeli és nem adja át harmadik fél részére a személyes adatokat. Kivételt képez, amikor a harmadik fél a Szolgáltató szerződéses alvállalkozója, (pl: futárszolgálat) és az Ügyféllel kötött vásárlási szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen a legszükségesebb adatok átadása. Továbbá amennyiben ezt törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi.

Kezelt személyes adatok :
- Regisztrációhoz: e-mail cím, felhasználó név és jelszó
- Vásárláshoz: E-mail cím, számlázási név és cím, szállítási név és cím, mobil telefonszám

 A weboldal böngészése közben  statisztikai célból, a google analytics rendszere a weboldal teljesítményének mérése céljából rögzít látogatási adatokat ( pl, legkeresettebb tartalmak, látogatás földrajzi hely alapján, látogatások időtartama, stb.).

Regisztráció esetén az adatszolgáltatás önkéntes. A vásárláskor az adatszolgáltatás kötelező melynek jogalapját a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. (Avtv.) 3§ '2.) bek. a pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása adja. A hozzájárulást az Ügyfél az egyes adatkezelés tekintetében a honlap használatával, a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Szolgáltató az Ügyfél által megadott adatokat nem ellenőrzi, az adatok valódiságáért , a megadott e-mail cím kizárólagos használatáért az Ügyfél felel. Ennek megfelelően a megadott e-mailről történő belépésekkel, megrendelésekkel, kommunikációval  összefüggésben mindennemű felelőség az Ügyfelet terhel. Amennyiben az Ügyfél a szolgáltatás igénybevételéhez harmadik személy adatait adta meg és ezzel bármilyen kárt okozott, a Szolgáltató jogosult az Ügyféllel szemben kártérítés követelésére, illetve az eljáró hatóságok számára teljeskörű adatszolgáltatásra a jogsértő személyazonosságának megállapítására.

Az adatkezelés időtartama a jogszabályok által ( pl. Számviteli jogszabályokban ) meghatározott mindenkori megőrzési kötelezettségek teljesítéséig tart.

Az ügyfél által megadott adatokat a Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni. A megrendelések teljesítése, az informatikai rendszer üzemeltetése és a számviteli szabályok betartása érdekében a Szolgáltató jogosult adatfeldogozók igénybevételére ( rendszert üzemeltető, könyvelő, szállító ) . Szolgáltató a külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felel.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogait az ÁSZF. 2 pontjában megadott ügyfélszolgálati elérhetőségeken gyakorolhatja.


Promóciós anyagok, hírlevelek
Szolgáltató a  regisztráció során megadott e-mail címekre hirdetést vagy reklámot csak kifejezetten az ügyfél kérésére, vagy hozzájárulásával küld, figyelembe véve a jogszabályi előírásokat. A promóciós információkat az Ügyfél bármikor letilthatja.

11./A felelősség korlátozása

 Az Értékesítési Rendszerben való vásárlás feltételezi, hogy az Ügyfél birtokában van az Internet nyújtotta lehetőségeknek és azok korlátainak, melyeket tudomásul vesz és elfogad, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

Az Szolgáltató semmilyen módon nem felelős a folyamatokban előforduló, az alább felsorolt pontokban foglalt eseményekből bekövetkezett hibákért, s emiatt bekövetkezhető érdeksérelemért, bármilyen okból is következtek be:
Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat
Bármilyen, az internetes hálózatban előforduló hiba, ami megakadályozza a honlap akadálytalan működését, a kapcsolatfelvételt és a vásárlást.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely papír, vagy elektronikus formában érkezett levél és bármilyen adat elvesztése.Bármely közreműködő szoftver nem megfelelő működése. Bármilyen program,- technikai hibából bekövetkezett esemény következményei.
Az eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt, ami az Értékesítési Rendszerhez való csatlakozás miatt következett be, a kapcsolódás és a vásárlás minden esetben az Ügyfél felelősségére történik.

Az Ügyfél felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Az eladó nem vonható felelősségre vis maior esetén vagy bármilyen olyan dologgal kapcsolatos eseményért, ami nem az irányítása alatt áll, s amire közvetlen ráhatása nincs.
 Az eladó jogi úton érvényesíti érdekeit minden olyan személyekkel szemben, akik csalást követnek el vagy annak elkövetésével próbálkoznak. Az eladó nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására elkövetett csalás miatt.
Abban az esetben, ha az Ügyfél valamilyen formában megsérti a szabályokat, a Szolgáltató szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a vásárlását. Ebben az esetben az Ügyfél semmiféle kártérítésre igényt nem tarthat és semmiféle jogorvoslatnak nincs helye.

A weboldalon  található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát a Szolgáltató  fenntartja, mely nem változás nem érinti az adott időben már folyamatban lévő megrendeléseket.  Szolgáltató törekszik rá, hogy a weboldalakon található információk napra készek legyenek. Az itt található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint a Szolgáltató tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére.

11. Jogérvényesítési lehetőségek:

Ügyfélszolgálati iroda:
Webáruházak Kft
8411 Veszprém, Szövetkezet u 4.
Nyitvatartási idő : munkanapokon 8-16 óráig
Telefon: +36(88) 428 702, 30/952-1153
Kapcsolattartó : Hidvégi Bernadett
Weboldal: http://www.keritesmania.hu/
E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Kötelező válaszadási idő: faxon, e-mailen beérkezett megkeresésekre 2 munkanap

Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál.
Amennyiben Ügyfél fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.

Békéltető testület.
A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából az Ügyfél eljárást kezdeményezhet a lakóhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél.

Bírósági eljárás.
Ügyfél jogosult  fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyről szóló 1959. évi IV. Törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. Törvény rendelkezései szerint. Jogi viták esetén felek a Veszprémi Városi Bíróság illetékességét kötelezően ismerik el.

 
Joomla SEF URLs by Artio