WEBÁRUHÁZ

t: [88] 428-702

  

Szállítási és fizetési információk Nyomtatás E-mail

Tisztelt Látogató!

Szállítási információk bármely magyarországi cím esetén

Díjmentesen szállítjuk házhoz valamennyi termékünket bármely magyarországi címre - a zajvédő elemek, a beton és műkő termékek kivételével.

A zajvédő elemek, a beton és műkő termékek házhozszállítását a szállítási cím és a rendelt mennyiség ismeretében, egyedi szállítási ajánlat elfogadását követően tudjuk teljesíteni.

Valamennyi termékünk adatlapján egyértelműen feltüntetjük, hogy a terméket díjmentesen vagy egyedi szállítás alapján tudjuk házhoz szállítani. Néhány termékünk esetén a díjtalan házhozszállítást a minimális rendelési mennyiség elérését követően tudjuk biztosítani.

Kosaras vásárlás esetén kérjük, a termék adatlapján szereplő szállítási feltételt jelöljék meg.

Fizetési információk

Vásárlóink számára kétféle fizetési módot tudunk felajánlani. Utánvéttel történő fizetésre bruttó 300.000 Ft értékhatárig van lehetőség.

Előre utalás számla ellenében, melyet bruttó 300.000 Ft feletti vásárlás, beton és műkő termékek, zajvédő elemek, kapunyitók és parkolásgátlók vásárlása esetén alkalmazunk.

Kosaras vásárlás esetén kérjük, a termék adatlapján szereplő fizetési feltételt válasszák.

Egyedi áras termékek

Néhány termékcsoport esetén a termék mellett nem tüntettünk fel árakat. Ezekkel a termékekkel kapcsolatban kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ilyen termékek például a mediterrán kerítésrendszerek, beton kerítések, korlátok, kordonok, parkolásgátlók és kapumozgató automatikák.

Utolsó frissités ( 2014. augusztus 27. szerda 11:53 )
 
Joomla SEF URLs by Artio